Zakelijk

Wilt u graag uw werknemers of zakelijke relaties verrassen met een persoonlijk en origineel geschenk? Dan bent u bij Most Lovely aan het juiste adres!

Van kleine tot grotere aantallen kunnen we meedenken om tot het perfecte geschenk te komen. We hebben een passend aanbod voor elk budget en aantal om een blijvende indruk achter te laten.

We kijken samen naar de mogelijkheden om een bestaand geschenk uit onze uitgebreide collectie in uw eigen huisstijl te creëren of juist een nieuw en uniek concept waarbij we adviseren welke kleuren en materialen gebruikt kunnen worden.

Naast ons gevarieerd assortiment bieden wij geschenken aan die kunnen worden voorzien van een eigen opdruk, ontwerp, logo of quote.

Door middel van onze exclusieve Just4You lijn bieden wij de mogelijkheid om een uniek, gepersonaliseerd en budgetvriendelijk relatiegeschenk te ontwerpen voor elke gelegenheid en ontvanger.

Daarnaast kan naast uw eigen huisstijl ook een sticker met uw logo worden toegevoegd, vanaf 50 stuks wordt dit gratis voor u gedaan.
Het is ook mogelijk om de cadeaus rechtstreeks naar de ontvangers op te sturen, de verzend en inpak werkzaamheden worden dan ook voor u uit handen genomen.
Kortom, kies een cadeau, stuur ons uw huisstijl, kleuren, logo en eventueel adressenlijst, en wij doen de rest!

Gepersonaliseerde en handgemaakte geschenken met uw logo! 

Wilt u graag uw eigen tekst of logo op een geschenk om een blijvende indruk achter te laten? 

Wij graveren in hout om uw geschenk persoonlijk te maken. Omdat er geen machines aan te pas komen maar alles handwerk is, kunt u uw werknemers of zakenrelaties op een unieke en persoonlijke manier bedanken. 

Met onze exclusieve Just4You lijn maakt u uw geschenken nóg persoonlijker. 
Door ons eigen ontwerp kunnen wij u de exclusieve mogelijkheid bieden om uw geschenk volledig aan te passen naar de gelegenheid, uw huisstijl, boodschap en de ontvanger. 

Kies uit de bestaande collectie of neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden. Het ontwerp van het forex achterwandje en de geschenken in de buisjes en glazen tubes kunnen volledig worden aangepast om de essentie van uw merk te weerspiegelen. 

Nóg leuker: door het gevarieerde aanbod kunt u, of de ontvanger, dit geschenk steeds uitbreiden met additionele opties. 

 

Heeft u zelf al een idee of wilt u graag samen de mogelijkheden bekijken? Neem contact op via linda@mostlovely.nl voor advies en een vrijblijvende offerte.

wij komen graag bij u langs!