20220527_164841
20220527_164405
20220527_164703
20220527_174756
20220527_164741
previous arrow
next arrow
Shadow

Details van de workshop:
Maximaal aantal personen: 8
Minimaal aantal personen: 4
Tijdsduur: 2 uur
Kosten: € 27,50 per persoon, inclusief koffie/thee

Beschikbare datums open inschrijving:

Datum:Aantal vrije plekken:
Do 15-09-’22 6

Boek je individuele workshop onderaan de pagina

Boeking voor groepen: Neem contact op


Meer informatieTijdens deze workshop gaan we per persoon 4 cupcakes versieren. De cupcakes worden al op voorhand voor jullie gebakken zodat jullie alle tijd hebben om de cupcakes te decoreren.
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met fondant, uitsteekvormpjes en botercrème om verschillende kunstwerkjes te maken. De cupcakes nemen jullie na de workshop natuurlijk mee naar huis om lekker van te smullen!

We starten met het uitzoeken van decoraties aan de hand van voorbeelden waar we samen mee aan de slag gaan. Daarna gaan jullie aan de slag om de cupcakes naar eigen creativiteit te decoreren.
Er is een uitgebreid scala aan vormpjes en uitstekers beschikbaar, daarnaast zijn er allerlei sprinkles en snoepjes aanwezig.
Voor deze workshop heb je geen ervaring nodig, dus iedereen kan aanschuiven.!

Willen jullie graag een bepaald thema of specifieke zaken leren? Geef dit dan aan, dan overleggen we samen wat de mogelijkheden zijn. Indien jullie met een groepje komen is dit doorgaans altijd mogelijk (afhankelijk van de wensen), is het een gemengde groep dan gaat dit uiteraard in overleg.

Tip: ook leuk voor een vrijgezellenfeest, babyshower, vriendinnenuitje, bedrijfsuitje of moeder-dochter workshop!
(wist je trouwens dat bij een besloten groep voor een speciale gelegenheid de ruimte leuk wordt versierd? ♥)

De workshop vindt plaats in de winkel aan het Carboonplein 26 te Kerkrade, er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Voor deze workshop geldt er een minimum aantal personen van 5. Bij een open inschrijving wordt de workshop bij onvoldoende reserveringen verplaatst, komen jullie met een groepje dan wordt de datum exclusief voor jullie gereserveerd.

Heb je een allergie? Geef dit dan door bij de boeking!


Voorwaarden


– Door een betaling te voldoen gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.
– Reserveringen voor groepen kunnen gemaakt worden via linda@mostlovely.nl
– De reservering is definitief na volledige betaling, het volledige bedrag dient uiterlijk 3 werkdagen voor de workshop plaats vindt binnen te zijn. Uitzondering is een open inschrijving waar, indien er nog plek is, tot 1 werkdag van tevoren nog geboekt kan worden.
– Indien het bedrag niet tijdig is voldaan vervalt de reservering.
– Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 3 werkdagen voor de gereserveerde datum.
– Bij annulering binnen 1-2 dagen voor de gereserveerde datum wordt er 50% van het bedrag in rekening gebracht voor gemaakte kosten.
– Bij een no-show tijdens de gereserveerde workshop en datum en tijdstip vervalt het recht op teruggave van het volledig verschuldigde bedrag.
– In geval van overmacht beoordelen wij welk deel mogelijk gerestitueerd zal worden.
– Most Lovely behoudt zich het recht om in uitzonderlijke gevallen de gereserveerde workshop te annuleren. In dit geval krijgt u het gehele betaalde bedrag terug, tenzij er een vervangende datum wordt afgesproken.
– Heeft u een allergie? Geef dit dan door bij de boeking. Wij werken met producten waar allergenen in voorkomen. Uiteraard wordt alles goed schoonmaakt, echter kan er geen 100% garantie worden gegeven voor het volledig vrij zijn van sporen.
– Most Lovely is niet aansprakelijk voor schade in het geval van een allergische reactie.
– Na de workshop is de klant zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor de juiste omgang met voedsel.
– Most Lovely is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook geleden door opdrachtgevers en/of diens gasten en/of degenen die hen vergezellen.

X