Babyshowers
Babyshowers
Babyshowers
previous arrow
next arrow

Willen jullie een creatieve babyshower organiseren voor de allerliefste mommy-to-be maar weet je niet waar te beginnen? Bij Most Lovely kun je terecht voor een geheel verzorgde babyshower, zodat jullie de focus helemaal kunnen richten op de aanstaande mama en de gezelligheid ♥

Tijdens deze babyshower wordt de ruimte leuk versierd waarbij je kunt kiezen uit drie thema’s.
We gaan aan de slag met het maken van een compleet cadeau pakket, zodat de aanstaande mama met een leuk cadeau naar huis gaat.
De babyshower is inclusief koffie, thee en iets lekkers.
Het standaard pakket is uit te breiden met leuke extra’s zoals cupcakes in het thema, spelletjes, ballonnen, gepersonaliseerde versiering en zelfs cadeautjes die ingepakt voor jullie klaar worden gelegd.

Inhoud workshop

 • Na de ontvangst gaan we aan de slag met het versieren van een rompertje, iedereen gaat aan de slag met het versieren van een rompertje voor de kleine uk door middel van o.a. textielstiften, stempels, etc.
 • Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van een cadeau pakket wat de aanstaande mama mee naar huis kan nemen.
 • We gaan in groepjes werken aan verschillende cadeaus: een regenboog van touw, een slinger, een poster met kralenketting en een kleine dromenvanger.

Praktische informatie

 • Het basispakket zoals bij “Inhoud workshop” omschreven, inclusief koffie, thee en iets lekkers kost € 28,50 per persoon.
 • De duur van de workshop is 2,5 tot 3 uur. Hierbij is er ook ruimte voor eventueel eigen toevoegingen aan het programma (graag in overleg).
 • De babyshower vindt plaats in de winkel aan het Carboonplein 26 te Kerkrade. Hierbij is er ruimte voor 8-10 personen (meer of minder in overleg). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Extra’s

Onderstaande extra opties zijn bij te boeken en aan te passen naar wens. Afhankelijk van de keuze en wensen wordt de prijs berekend. Neem contact op via linda@mostlovely.nl voor meer informatie.

 • Vers gebakken cupcakes in thema kunnen worden meebesteld. Deze kosten €2,25 per stuk, smaak en kleur naar keuze.
 • Er kunnen cadeautjes worden besteld die leuk ingepakt voor jullie klaar liggen bij aanvang van de babyshower. Neem een kijkje op de webshop of kom langs in de winkel. Niet alle artikelen uit de winkel staan ook online, daarnaast is het eventueel mogelijk om cadeaus via de winkel te bestellen.
 • Eventueel kunnen er spellen worden bijgeboekt zoals bijvoorbeeld invulkaarten, 30 seconds in babythema, namen raden, etc. Houd hierbij wel rekening met de tijd en duur van de babyshower.
 • De ruimte wordt afgeschermd met rotan kamerschermen en versierd met het standaard pakket:
  Slingers en versiering in roze, blauw of neutraal, droogbloemen op tafel, een photoframe en props voor de leukste foto’s en standaard tafelversiering.
  Het is mogelijk om extra versiering te bestellen zoals een ballonnenboog, naamkaartjes, tafelbloemen, goodiebags, etc.
 • Overige wensen? Missen jullie nog iets? Vraag het gerust! Wie weet kan dit ook voor jullie worden geregeld 🙂
X